To dzieje się od początku Overwatch i dalej nie zostało naprawione! Niewidoczne modele


Blizzard miesięcznie wydaje kilkadziesiąt poprawek błędów. Tymczasem jest taki jeden, który ciągnie się od kilku lat. W zasadzie od początku istnienia Overwatch.


Dotyka to szczególnie osób ze słabszym sprzętem, choć i mocniejsze czasem po prostu tak mają. Chodzi oczywiście o przypadek, w którym na początku gry nie ładują się modele. Nie widzimy swojej postaci, ani żadnej innej. Same biegające nicki.

Od początku, aż do teraz

Ten błąd ma dobre 3 lata. Na forach wspominany jest jakoś raz na tydzień, a dalej trzyma się świetnie. Niektórzy mają takiego pecha, że zdarza im się to codziennie. Pierwsza gra to zazwyczaj długie czekanie na wejście do gry, które czasem w ogóle kończy się wyrzuceniem za AFK jeszcze przed dostaniem się na serwer. Potem ładowanie modeli, które trwa czasem 2-3 minuty.

W tym czasie jesteśmy jak dzieci we mgle. Niby coś tam strzelamy, ale kompletnie bez sensu.

Gracze aż kipią irytacją

W pewnym momencie przestaliśmy pisać o błędach, które obecnie są w Overwatch. To było bez sensu i nikt praktycznie tego nie czytał. W tym przypadku po prostu trzeba o tym wspomnieć. Tym bardziej, że sprawa nabrała rozpędu przez temat na reddicie:

Stanowska Blizzarda nie ma, ale muszą to widzieć i na pewno poszła informacja, by przyjrzeć się sprawie. Choć z drugiej strony, skoro ten błąd ma już tyyyyle czasu, to może studio stwierdziło, że naprawa go jest nieopłacalna.

Zdarza Wam się to?

zvr
Twoja reakcja

Cześć!

Zapomniałeś hasła?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Zamknij
z

Ładowanie...